رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر ! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شـلاق و کـار در خانـه سالمندان مجازات تعرض به دخـتر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان آماری نگران کننده از ذخایر آب سدها محمدرضا عارف: خشک شدن دریاچه ارومیه بر منطقه تاثیرگذار است خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت + فیلم تاریخ واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند؟
سرخط خبرها

بازگرداندن بیش از نیم میلیون تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۱۳۱۹۶
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
  • ۲
بازگرداندن بیش از نیم میلیون تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳
سرپرست معاونت امنیتی‌انتظامی استانداری خراسان رضوی گفت: ۵۸۶ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از ابتدای امسال تا پنجم بهمن‌ماه، از استان‌های مختلف جمع‌‎آوری و از مرز دوغارون خراسان رضوی به کشورشان بازگردانده شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر شمقدری با اعلام این خبر اظهار کرد: ورود غیرمجاز اتباع افغانستان از مرز‌های شرقی در سال جاری بسیار کاهش داشته، اما ورود مجاز اتباع از مرز رسمی دوغارون رو به افزایش بوده و تقاضا از آن سوی مرز برای دریافت روادید زیاد است.

وی افزود: ورود متجاوزان مرزی با وجود هوشمندی مرزبانان و همچنین ایجاد تاسیسات، حصار‌ها و ساخت و ساز‌های مرزی با کاهش رو به رو شده و تقریبا در سال جاری ورود متجاوزان مرزی در مقایسه با پارسال نصف شده است.

سرپرست معاونت امنیتی-انتظامی استانداری خراسان رضوی بیان کرد: اشتغال اتباع غیرمجاز در مراکز مختلف ممنوع بوده و هم اکنون اولویت نه اخراج اتباع غیر مجاز بلکه شناسایی، ساماندهی و تعیین تکلیف آنان است.

شمقدری ادامه داد: استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه مدیریت و پایش اتباع خارجی از لحظه ورود به کشور تا استقرار در محل اسکان و اشتغال در دستور کار استانداری خراسان رضوی و نهاد‌های مرتبط قرار دارد.

وی اضافه کرد: در عمل با اجرای این نوع پایش با فناوری‌های نوین می‌توان مدعی شد که طرح آمایشی به روز و لحظه‌ای از اتباع داشته باشیم و در حال حاضر اجرای طرح پایش هوشمند ۸۰ درصد پیشرفت داشته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۸
0
3
الان اگه برن کشورشون بعد به صورت مثلا مجاز بیان همه چی حله خداییش مردمو چی فرض می کنید صحبت از خسارتهای سنگین بر همه چیز کشور وجامعه به سبب رسوب اتباع بیگانه درطی سالهای طولانی حضور اونها در کشوره بنا به گفته ی خود مسئولان ۸تا۱۰ میلیارد دلار سالیانه بابت حضور افغانها توسط حکومت هزینه میشه وکلی ضرروآسیب وهزینه دیگه برکاروامنیت وبافت جمعیتی وآموزش ومعیشت وسلامت وبازارو...کی می فهمید که برگردوندن افغانها واتباع بیگانه به کشورشون یک ضرورت واجب ملیه به دلیل وجود هزینه های سنگین وجبران ناپذیر حضور اتباع افغان به خصوص مجازهاشون هرجا نیاز به حضور تبعه بیگانه هست باید به دنبال راه حل دیگه ای باشید حتی اگه کارخونه ای به دلیل نبود نیروی بومی تعطیل بشه ضررش خیلی کمتر وناچیزه تا اینکه اون کارخونه توسط بیگانه ها بچرخه اینها مسائلیه که مردم عادی کف جامعه هم به راحتی متوجه میشن اما برخی ازمسئولان متاسفانه نمی خوان قبول کنن وتلاش دارن اتباع بیگانه رو با وجود نارضایتی مردم وخسارتهای هنگفت بازهم ماندگار کنند ازمسئولان غیور ودلسوز ووطن دوست تقاضا می کنیم افغانها رو به طور کامل چه مجاز وچه غیرمجاز طرد کنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۹
0
3
اتباع افغان مجاز وغیرمجاز رو به کشورشون برگردونید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->